GMG - General Management Group este o firma de consultanta din Bucuresti care a fost infiintata in anul 1991.
In urmă cu câțiva ani societatea  a fondat o divizie de de training, formare profesionala si evenimente corporate sub brandul General Institute. Am devenit in scurt timp destul de activi și acest domeniu, realizând doar pe parcursul ultimilor doi ani peste 90 de evenimente de tip cursuri si seminarii profesionale la care au participat peste 1.000 de profesioniști din diverse domenii de activitate.

Pentru a afla detalii despre tipurile de activități pe care le desfășurăm în domeniul dezvoltării resurselor umanii și perfecționării profesionale puteți parcurge rubrica "Programe" din meniul principal.

Pentru orice solicitări privind activități personalizate nu ezitați să ne contactați. Informații despre cum face acest lucru găsiți la rubrica "Contact" 

 

Seminar profesional Influentele noului Cod Civil si Cod de Procedură Civila asupra activitătii societătii comerciale.
Tipul programului:   Seminar
Localitatea de desfășirare: București
Perioada de desfasurare:   13-18 aprilie in intervalul orar 9.00-17.00 

Iuliana Ioni?a: "Sunt inca studenta in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti si sunt incantata ca am reusit sa urmez cursurile de web desing organizate de General Institute, fiind pasionat? de acest subiect. Cursurile au oferit informatii complete si usor de parcurs, prezentate de o manier? foarte prieteneasc?. Am fost pl?cut surprins? s? constat c? echipamentele (laptopurile) sunt de ultima genera?ie iar s?lile de  curs sunt cu totul deosebite fa?? de cele de la facultate.

Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions ...

Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum ...

Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum ...