Escape Fashion

Fashion si calitate, imbinate pentru cel mai bun pret - deviza dupa care Escape isi manageriaza intreaga activitate. Conceptul este creat in departamentul Design si ghideaza intregul proces de productie, pana in cabina de proba unde ofera admiratie de sine clientilor nostri.

La conceperea modelelor Escape iau parte designerii brand-ului, personalul care satisface exigentele departamentului de creatie, dar si clientii nostri fideli. Astfel, povestea tinutelor Escape da o nota optimista si plina de viata pietei de fashion din Romania.

Punem accent pe haine colorate, cu personalitate, iar clientul nostru cel mai drag este acela care lasa in spate problemele de zi cu zi si reuseste sa arate celor din jurul sau ca este puternic. Noile colectii nu intarzie niciodata sa apara, astfel super hainele create de Misha Marton vin in intampinarea asteptarilor publicului Escape.

Descopera Lumea Escape si atitudinea cea mai potrivita pentru a aborda cu optimism o societate care inca incearca sa isi gaseasca un model de comportament. Povestile Escape imbraca haine colorate si sunt raspandite in privirile tuturor trecatorilor, reusind sa impresioneze si cel mai exigent critic.

Incepand din 1995 si pana in prezent nume mari precum Loredana, Suie Paparude, Voltaj sau OCS ne-au calcat pragul atunci cand au fost nevoiti sa poarte tinute cu atitudine. De asemenea, Escape a reprezentat si una dintre cele mai bune solutii pentru clientii corporate, motiv datorita caruia putem enumera un portofoliu urias de clienti din acest segment precum: JTI, Phillip Morris, BAT, Leo Burnett, Pepsi, Coca Cola, Castel Film, Media Pro, Vodafone, Orange, Avon, L`Oreal sau BMW.

Cauta super haine in cadrul magazinului online Escape, la adresa www.escape-fashion.ro si imbratiseaza cea mai optimista atitudine oferita de al nostru designer Misha Marton.

Haine pe comanda

In cazul in care esti in cautarea unui designer care sa-ti inteleaga in totalitate ideile in ceea ce priveste tinutele tale, Misha Marton, designer Escape Fashion este cea mai potrivita persoana pentru acest lucru.

Magazin Escape

Descopera lumea Escape Fashion in magazinul nostru, situat in zona istorica a Brasovului. Cochet si plin de viata, magazinul a fost creat pentru persoanele cu multa personalitate si curaj a alegerea tinutelor.

Shop Online

Magazinul virtual Escape Fashion ofera solutii multiple pentru persoanele care vor sa-si exprime liber trairile, optand pentru tinute diferite fata de ce ofera magazinele mass-market. Cauta acum cele mai noi colectii Escape Fashion.

Escape Corporate

Escape Fashion a colaborat de-a lungul anilor cu o serie de nume mari din piata romaneasca in ceea ce priveste productia de haine personalizate brandului clientilor. Cere o oferta de pret pentru produsele textile de care ai nevoie.