Produse Coral Club

Din nefericire, oamenii acorda atentie alimentatiei doar in momentul in care au pierdut mult din propria sanatate. Desi este o necesitate fundamentala, majoritatea considera o corvoada o alimentatie sanatoasa, fiind absorbiti de grijile zilnice sau de fuga dupa mai multi bani. Se acorda din ce in ce mai putina importanta alimentatiei, calitatii alimentelor, programului meselor, cel mai adesea se mananca in graba si in timpul mesei se discuta afaceri, se educa copiii sau se barfeste. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care mancam prea repede, precipitat, prea mult, prea prost si in final ne distrugem sanatatea.

Optiunile omului modern sunt adesea manipulate de publicitate si intreptate in directii gresite spre alimente nesanatoase. Evolutia civilizatiei a produs schimbari majore in vietile noastre, insa structura si functionarea organismului uman a ramas aceeasi dintotdeuna.

Nu uitati:  Mancarea inseamna energie - energia noastra iar "publicitatea inseamna 85% confuzie si 15% comision".

Daca putem sa facem o comparatie cu un automobil, asemenea acestuia si functionarea optima a corpului uman este conditionata de calitatea combustibilului. Organismul prelucreaza hrana si o descompune cu ajutorul enzimelor pana o transforma in nutrienti - hrana pentru celule. Nutrientii sunt reprezentati de vitamine, minerale, aminoacizi, glucoza, acizi grasi si apa.